سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

ورود جنگنده چین به آسمان ژاپن

ورود جنگنده چین به آسمان ژاپن سخنگوی دولت ژاپن اعلام کرد که ورود جنگنده ارتش چین به حریم هوایی ما نقض جدی حاکمیت ماست و کاملا غیرقابل‌قبول است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۹ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 27
کد خبر: ۲۵۵۵۷۰

به گزارش راهبرد معاصر،  یوشیماسا هایاشی، سخنگوی دولت ژاپن اعلام کرد که ژاپن نفوذ یک هواپیمای نظامی چین به حریم هوایی خود را «نقض جدی حاکمیت» می‌داند.

 

وی دراین‌باره در جمع خبرنگاران گفت: تجاوز به حریم هوایی ما از طرف هواپیمای نظامی چین نه تنها به طور جدی حاکمیت ما را نقض می‌کند، بلکه تهدیدی برای امنیت ما نیز محسوب می‌شود که کاملاً غیرقابل‌قبول است.

 

یوشیماسا همچنین افزود: ما معتقدیم که این اولین مورد تأیید شده و اعلام شده که هواپیمای نظامی چینی به حریم هوایی ما از زمان شروع اقدامات ما برای مقابله با چنین نفوذی است.

 

سخنگوی دولت ژاپن در ادامه گفت: از دادن پاسخ مشخص درباره هدف این اقدام هواپیماهای چینی خودداری می‌کنیم، اما فعالیت‌های نظامی اخیر چین در نزدیکی مرزهای ژاپن رو به گسترش و فعال‌تر شدن است.

 

وزارت دفاع ژاپن دیروز دوشنبه ادعا کرد که یک هواپیمای نظامی از نوع Y-۹ متعلق به ارتش چین ساعت ۱۱:۲۹ به وقت محلی وارد حریم هوایی این کشور در نزدیکی جزایر دانجو در دریای چین شرقی شد!

 

به گزارش تلویزیون دولتی ژاپن، در بیانیه صادره از سوی وزارت دفاع ژاپن در این ارتباط آمده است که این هواپیما حدود ۲ دقیقه حریم هوایی ژاپن را نقض کرد و هواپیماهای جنگی برای پاسخ به آن وارد عمل شدند، اما هواپیمای چینی در آن زمان حریم هوایی ژاپن را ترک کرد.

 

وزارت دفاع ژاپن مدعی شد که پس از نقض حریم هوایی خود در حالت آماده باش قرار گرفت. این وزارتخانه مدعی شد که «در تلاش برای درک هدف چین» که برای اولین بار حریم هوایی ژاپن را نقض کرده، بوده است!

 

این در حالیست که پکن تا کنون به این ادعای توکیو واکنشی نشان نداده است./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار